Rulada de somon cu sparanghel

Printeaza

Rulada de somon cu sparanghel din: gelatina, suc de lamaie, supa de peste, unt, ceapa, pastrav afumat, smantana, crema de branza, albus de ou, spanac, sparanghel, somon afumat.

Ingrediente: Rulada de somon cu sparanghel

  • 15 ml gelatină
  • sucul de la 1 lamaie
  • 105ml supa de peste
  • 50g unt
  • 2 cepe, tocate
  • 225 g file de pastrav afumat
  • 105ml smantana
  • 225 g cremă de brânză
  • 1 albus de ou
  • 12 frunze de spanac, opărite
  • 12 fire sparanghel, ușor fierte
  • 115 g somon afumat, tăiat în fâșii

 

Mod de preparare:

Se presara gelatina peste zeama de lamaie si se lasa cateva minute. Într-o tigaie mică, se încălzește supa de pește, apoi se adaugă gelatina înmuiată și se amestecă pentru a se dizolva complet. Pastrati deoparte.

Se topește untul într-o tigaie mică, se adaugă ceapa și gatiti ușor până când se înmoaie.

Maruntiti fileurile de păstrăv afumat și adaugati într-un blender impreuna cu ceapa, smantana si crema de brânză. Procesati până la omogenizare, apoi transferati intr-un castron.

Într-un castron curat, bateti albusul de ou, cu un vârf de cuțit de sare. Adaugati in pasta de peste. Acoperiți vasul și răciti timp de 30 de minute.

Se unge o tava, se adauga frunzele de spanac. Adaugati jumătate din pasta de peste, sparanghel si adaugati restul de pasta.
Aranjați somonul deasupra si adaugati restul de frunze de spanac.

Se acoperă cu folie alimentara si se răcește timp de 4 ore.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.