Rulada de porc cu caise si sos de mure

Printeaza

Rulada de porc cu caise si sos de mure din: fleică de porc, conopida, caise tari, broccoli, sos de mure, unt, ulei, zeama de lămâie, sare, piper.

 

Ingrediente:Rulada_de_porc_cu_caise_si_sos_de_mure

  • 800 g fleică de porc, groasă de 4 degete
  • o conopidă mi­că
  • 12 caise tari
  • un broccoli
  • sos de mure
  • 100 g unt
  • 100 ml ulei
  • zeama de la o lămâie
  • sare
  • piper

 

 

Mod de preparare:

Se taie felii subţiri de 1 cm din fleică, se presară cu puţină sare şi piper. Conopida şi broccoli se curăţă, se spală şi se opăresc. Caise­le se spală şi li se scot sâmburii.

Se umple fiecare felie de carne cu conopidă şi caise, se fixează cu sco­bitori sau aţă, se montează într-o tavă în care am pus untul, uleiul şi o cană cu apă.

Se dă la cuptor, iar după 45 de minute la foc potrivit se ung cu sos şi se montează pe platou alături de broccoli tras în unt şi stro­pit cu zeamă de lămâie, după gust, cu sos de mure.

Rulada de porc cu caise si sos de mure

Rulada_de_porc_cu_caise_si_sos_de_mure

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.