Retete de Salate

Printeaza

Retete de Salate:

Salata_de_dovlecei_cu_fileuri_de_ansoa_si_rucola

Salata de dovlecei cu fileuri de ansoa si rucola

Salata de dovlecei cu fileuri de ansoa si rucola din: seminte de fenicul, zeama de lamaie, coaja de lamaie, ulei de masline, usturoi, dovlecel, rucola, fileuri de ansoa. Ingrediente: 1/4 lingurita seminte de fenicul zeama si coaja rasa de la 1/2 lamaie 1 lingura ulei de masline extravirgin, plus extra pentru stropit 1 catel de […]

Salata_de_rosii_cu_prosciutto_crudo_ceapa_rosie_si_parmezan

Salata de rosii cu prosciutto crudo, ceapa rosie si parmezan

Salata de rosii cu prosciutto crudo, ceapa rosie si parmezan din: rosii, ceapa rosie, zahar, patrunjel, otet din sherry, ulei de masline extavirgin, usturoi, fulgi de migdale, prosciutto crudo, parmezan. Ingrediente: 1,25 kg rosii amestecate, de diferite sortimente si culori 1/2 ceapa rosie, feliata foarte, tocat 1 1/2 lingurita de zahar 1 legatura mica de […]

Salate_5

Salata de dovleci tocati

Salata de dovleci tocati din: dovlecei, ceapa, lamaie, rosii, sare, ulei, paine, masline. Ingrediente: 4 dovlece tineri 1 ceapa 1/2 lamaie 2 rosii sare 4 linguri cu ulei 1 felie de paine 10-12 masline   Mod de preparare: Curăţaţi dovleceii de coajă, spălaţi, tăiaţi în două pe lung, scoateţi seminţele şi puneţi-i să fiarbă în […]

Salata_cu_somon_afumat_piept_de_pui_si_telemea_de_capra

Salata cu somon afumat, piept de pui si telemea de capra

Salata cu somon afumat, piept de pui si telemea de capra din: somon afumat, morcovi, piept de pui, masline umplute, telemea de capra, ardei capia, rosii cherry, salata mixta, lamaie, oregano, ciboulette, ulei de masline, otet balsamic, sare, piper. Ingrediente: 200 g somon afumat 200 g morcovi 350 g piept de pui 250 g masline […]

 

Salata_de_avocado_cu_dovleac_si_grapefruit

Salata de avocado cu dovleac si grapefruit

Salata de avocado cu dovleac si grapefruit din: dovleac, avocado, grapefruit rosu, patrunjel verde, samburi de rodie, ulei de masline, otet balsamic, sare, piper. Ingrediente: 150 g dovleac taiat subtire 150 g avocado 150 g grapefruit rosu patrunjel verde 2 linguri samburi de rodie 2 linguri ulei de masline 1 lingura otet balsamic sare piper […]

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.