Retete de Revelion: Ciorba de vitel

Printeaza

O reteta de ciorba de vitel din: rasol de vita, ardei capia, ceapa rosie, morcovi, telina, suc de rosii, fasole alba, ulei de masline, ardie iute, sare si piper negru.

Ingrediente:Retete_de_Revelion_Ciorba_de_vitel

  • 1 kg rasol de vită
  • 2 bucati ardei capia
  • 2 bucati cepe roşii
  • 2 bucati morcovi
  • 1 bucata ţelină
  • 1 legatura suc de roşii
  • 200 g fasole albă păstăi
  • 2 lingura ulei de măsline
  • 4 bucati ardei iute
  • sare, piper negru
Mod de preparare:
Se spală rasolul și se pune să fiarbă în apă cu o lingurită de sare, la foc potrivit. Se curătă legumele, se spală, se taie si se fierb împreună cu carnea.
Se adaugă sare, piper si două lingurite de ulei.
Separat, se clocoteste sucul de rosii si, la final, se amestecă cu ardeii iuti. Se verifică dacă s-a fiert carnea.
Rasolul se curătă de carne si se taie cubulete.
Se pun în ciorbă alături de sucul de rosii şi ardeii iuţi si se mai dă în câteva clocote 5-10 minute, apoi se ia de pe foc.

Ciorbă de viţel

Retete_de_Revelion_Ciorba_de_vitel

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.