Retete de post: Ciorbă de cartofi

Printeaza

Ciorbă de cartofi din: cartofi, ceapa, marar verde, semine de marar, zeama de varza, ulei si sare.

Ingrediente:Ciorba_de_cartofi

  • 4-5 cartofi potriviti
  • 2 cepe mari
  • 1 legatura de marar verde
  • 1/2 lingurita cu seminte de marar
  • 1 cana cu zeama de varza
  • ulei
  • sare

 

 

Mod de preparare:

Toacă mărunt ceapa şi pune-o la călit în ulei. Las-o să se aurească şi stinge cu 2-3 căni cu apă.

Curăţă, spală şi taie cartofii în cuburi cât o îmbucătură. Pune-i peste ceapă. Completează cu apă (6-7 căni) şi lasă să fiarbă.

Când cartofii sunt fierţi, adaugă seminţele de mărar şi zeama de varză.

Lasă ciorba să dea în 2-3 clocote, sărează dacă e nevoie, pune mărarul verde tocat şi stinge focul.

Ciorbă de cartofi

Ciorba_de_cartofi

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. M-am saturat de ciorba asta de cartofi!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.