Retete peste: somon la gratar

Printeaza

Retete peste: somon la gratar din: somon, ulei de malsine, sare, piper, usturoi, frunze de rozmarin.

Ingrediente:Retete_peste_somon_la_gratar

  • somon
  • 2 linguriţe de ulei de măsline
  • 2 lingurite zeamă de lămâie
  • sare
  • piper
  • 2 catei de usturoi
  • frunze de rosmarin

 

Mod de preparare:

Se taie peştele în 4 bucăţi.Intr-un bol se amestecă două linguriţe de ulei de măsline, două de zeamă de lămâie, sare, piper, doi căţei de usturoi tocaţi şi frunze proaspete de rozmarin şi se unge peştele cu acest amestec.

Se aşază peştele pe grătarul uns cu ulei de măsline, se frige la foc mediu spre rapid, până când începe să se desfacă uşor.

Retete peste: somon la gratar

Retete_peste_somon_la_gratar

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.