Retete gustoase: Parjoale de varza

Printeaza

Parjoale de varza din: varza, oua, chifla, pesmet, untdelemn, sare, piper, marar.

Ingrediente:Parjoale de varza

  • 500 g varză
  • 2 ouă
  • o chiflă înmuiată în lapte
  • 8 linguri pesmet fin
  • 200 ml untdelemn sau untură
  • sare
  • piper măcinat
  • mărar

 

Mod de preparare:

Varza se fierbe în apă sărată, se scurge bine de zeamă şi se taie foarte subţire. Se căleşte în 50 ml untdelemn fierbinte, până se evaporă apa din ea.

Se amestecă bine cu chifla stoarsă şi fărâmiţată, ouăle, pesmetul, sarea, piperul şi mărarul tocat fin. Se fac pâijoale care se trec prin pesmet şi se prăjesc în untdelemnul încins, pe ambele feţe.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.