Reteta zilei: Tocanita de legume cu seminte de dovleac
PrinteazaTocanita de legume cu seminte de dovleac din: ulei de masline, fasole, pastarnac, praz, ardei gras, anghinare, seminte de dovleac, sos de soia, sare, piper.
Ingrediente:
- 2 linguri ulei de masline
- 675gr fasole congelata
- 4 radacini pastarnac, feliat
- 4 fire praz, feliat
- 1 ardei gras rosu, fara seminte, feliat
- 200gr spanac
- 2 conserve anghinare
- 4 lingurite seminte de dovleac
- sos de soia
- sare si piper
Mod de preparare:
Preincalziti cuptorul la 180C. Adaugati uleiul intr-o cratita. Fierbeti fasolea in apa clocotita cu sare timp de 10 minute. Scurgeti si adaugati in cratita, impreuna cu pastarnacul, prazul, ardeiul, spanacul si anghinarele.
Acoperiti si gatiti 30-40 de minute.
Adaugati semintele si ssoul de soia. Asezonati cu sare si piper, dupa gust. Serviti imediat.
Tocanita de legume cu seminte de dovleac
Pofta buna!