Reteta zilei: Serbet de mango cu gheata

Printeaza

Serbet de mango cu gheata din: mango, limeta, gheata.

Serbet_de_mango_cu_gheata_03

Ingrediente: 

  • 2 mango
  • 1/2 limeta, stoarsa
  • 2 cupe de gheață

 

 

 

 

Mod de preparare:

Curatati si maruntiti mango.

Serbet_de_mango_cu_gheata

Se transferă la blender împreună cu suc de lămâie.

Procesari pana se omogenizeaza.

Adaugati gheata si omogenizati din nou.

Serbet_de_mango_cu_gheata_02
Transferati in pahare si serviti imediat.

Serbet_de_mango_cu_gheata_03

Serbet de mango cu gheata

Serbet_de_mango_cu_gheata_03

 

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

Ingheţată de ciocolată cu serbet de mango

Ingheţată de ciocolată cu serbet de mango

O reteta delicioasa de inghetata de ciocolata cu: zahar, apa, mango, suc de lamaie, frunza de menta. Ingrediente: 500 g îngheţată de ciocolată 7 linguriţe zahăr 300 g apă 4 mango 3 linguri de suc de lămaie 1 frunză de mentă   Mod de preparare: Apa cu zahărul se lasă să fiarbă pî­nă cînd zahărul […]

 

Serbet de lamaie

Serbet de lamaie

O reteta gustoasa de serbet din: apa, coaja de lamaie, suc de lamaie, zahar tos. Ingrediente: 3 ceşti apă, coajă rasă de lămâie 1 ceaşcă suc de lămâie proaspăt stors 3/4 ceaşcă zahăr tos 2 linguri zahăr     Mod de preparare: Amesteci zahărul, sucul de lămâie şi o ceaşcă cu apă într-un vas, pe […]

 

Serbet de coacaze

Serbet de coacaze

O reteta delicioasa de serbet de coacaze, portocala, zahar pudra, suc de coacaze. Ingrediente: 1 portocală 300 ml suc de coacăze 75 ml zahăr pudră 150 g coacăze   Mod de preparare: Se rade coaja şi se stoarce sucul de la por­tocală. Se dă în fiert sucul de coacăze cu zahăr ccva. 5 min., amestecând […]

 

 

Savurati!

 

 

 

1 comentariu

  1. Eu asa fac

    Ingrediente

    500 mililitri lapte de orez
    1 cană cu bucăţi de mango
    1 lămâie verde, coaja şi zeama
    1-2 linguri cu miere de albine naturală.

    Mod de preparare

    Pune laptele de orez într-un recipient la congelator şi lasă-l peste noapte.
    Pune în blender laptele îngheţat cu celelalte ingrediente şi mixează bine.

    Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.