Serbet de coacaze

Printeaza

O reteta delicioasa de serbet de coacaze, portocala, zahar pudra, suc de coacaze.

Ingrediente:Serbet de coacaze

  • 1 portocală
  • 300 ml suc de coacăze
  • 75 ml zahăr pudră
  • 150 g coacăze

 

Mod de preparare:

Se rade coaja şi se stoarce sucul de la por­tocală. Se dă în fiert sucul de coacăze cu zahăr ccva. 5 min., amestecând se ia de pe foc. Se adaugă coacăze, suc şi coajă de portocale, se lasă să se răcească. Se dă la congelator 4 ore. La fiecare oră se amestecă, pentru a nu se forma ace de gheaţă.

Cu 15 min. Inainte de servire, sucul se ia din congelator, se amestecă şi se serveşte în pahare ţinute la frigider.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.