Ingheţată de ciocolată cu serbet de mango

Printeaza

O reteta delicioasa de inghetata de ciocolata din: zahar, apa, mango, suc de lamaie, frunza de menta.

Ingrediente:Ingheţată de ciocolată cu serbet de mango

  • 500 g îngheţată de ciocolată
  • 7 linguriţe zahăr
  • 300 g apă
  • 4 mango
  • 3 linguri de suc de lămaie
  • 1 frunză de mentă

 

Mod de preparare:

Apa cu zahărul se lasă să fiarbă pî­nă cînd zahărul se topeşte, apoi se lasă la răcit.

Se spală bine mango, poi se curăţă, extrăgand cu ajutorul unei linguri cat mai multă pulpă cu putinţă.

Intr-un mixer se pune pulpa de mango, apa cu zahărul şi sucul de lămaie.

Se amestecă pană se obţine un piure uniform. Se pune în congelator într-un recipient închis.

Din jumătate în jumătate de oră se scoate şi se amestecă pentru a evita formarea unui bloc îngheţat.

Cu ajutorul unui pahar larg şi scund care a fost udat în prealabil, se taie o bucată de îngheţată şi se ornează cu o lingură de sorbet, o frunză de mentă şi bucaţele mici de pulpă de mango.

Ingheţată de ciocolată cu serbet de mango

Ingheţată de ciocolată cu serbet de mango

Poftă bună!

 

 

 


poate iti place si:

Inghetata de ciocolata si vanilie

Inghetata de ciocolata si vanilie

Inghetata de ciocolata si vanilie din: frişcă lichidă, crema de ciocolata, nuci, vanilie, sare. Ingrediente: 400 ml frişcă lichidă 4 linguri cremă de ciocolată câteva nuci vanilie praf de sare   Mod de preparare: Mixezi frişca rece cu crema de ciocolată, vani­lia şi sarea, timp de 2 minute. Adaugi câteva nuci tocate mărunt şi torni compoziţia […]

 

Reteta zilei: Inghetata de banane

Inghetata de banane Ingrediente:  4 banane         Mod de preparare: Tăiați bananele felii subtiri si inghetati timp de 2 ore. Adaugati apoi in blender. Procesati pana se omogenizeaza, cel putin 2-3 minute. Transferati intr-un recipient si dati la congelator 2-3 ore. Serviti rece. Inghetata de banane Savurati! Poate te intereseaza si: Reteta […]

 

Inghetata de piersici

Reteta zilei: Inghetata de piersici

Inghetata de piersici din: piersici, iaurt, miere, suc de lamaie. Ingrediente:  480gr piersici congelate ½ ceasca de iaurt 3 linguri miere 1 lingura suc de lămâie     Mod de preparare: Puneți piersicile congelate în blender. Adăugați restul ingredientelor. Procesati pana se omogenizeaza. Transferați într-un recipient și dati la congelator timp de 1-2 ore. Serviti […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.