Reteta zilei: Sangria cu capsuni si portocale
PrinteazaSangria cu capsuni si portocale din: apa, zahar, vin alb, capsuni, portocale, apa minerala, menta, lamaie.
Poate te intereseaza si:
Ingrediente sirop:
- 1 cană apa
- 1 cană de zahăr
Ingrediente sangria:
- 750 ml vin alb
- 3 cesti felii căpșuni proaspete
- 2 portocale, taiate in sferturi
- 2 cani apa minerala
Ingrediente garnitura:
- frunze proaspete de mentă
- 2 lămâi, felii
Mod de preparare:
Într-o cratiță mare, combinati apă și zahar, aduceti la fierbere si amestecati sa se dizolve zaharul. Opriti focul, acoperiti si lasati sa se raceasca la temperatura camerei.
Intr-un ulcior de 2 litri, se amestecă sirop, vin, căpșuni și portocale. Se acopera si se da la rece cel putin 2 ore.
Inainte de servire, se incorporeaza apă minerala.
Se decoreaza cu frunze de menta si felii de lamaie si se serveste.
Sangria cu capsuni si portocale