Reteta zilei: Sandwich-uri cu carne de porc, sunca si branza

Printeaza

Sandwich-uri cu carne de porc, sunca si branza din: friptura de porc, chimion, oregano, sare, ulei de masline, usturoi, ceapa, limeta, suc de portocale, sunca, branza, mustar dijon, muraturi, chifle ciabatta.

Poate te intereseaza si Sandwich de pui cu salata si branza albastra

Sandwich-uri cu carne de porc, sunca si branza

Sandwich-uri cu carne de porc, sunca si branza

Ingrediente:

  • 1 bucata friptura de porc
  • 1 lingurita chimion
  • 1 lingurita oregano uscat
  • 2 lingurite de sare
  • 1 lingura ulei de măsline
  • 4 catei de usturoi zdrobit
  • 1 ceapa, felii subțiri
  • 1 limeta
  • 1 cana suc de portocale
  • 1/2 ceasca supa de pui
  • 8 felii sunca
  • 8 felii de brânză
  • mustar de dijon
  • muraturi, felii subtiri
  • 8 chifle ciabatta

Mod de preparare:

Într-un castron mic, combinati chimen, oregano și sare. Amestecati. Frecati uniform carnea cu amestecul de condimente. Incalziti uleiul intr-o tigaie mare la foc mediu-mare. Rumeniti carnea pe toate partile.

Sandwich-uri cu carne de porc, sunca si branza

Se transferă într-o cratita, adăugați usturoi, ceapa, suc de lămâie, suc de portocale și supa de pui. Gatiti la foc mic timp de 4-5 ore.

Sandwich-uri cu carne de porc, sunca si branza

Dupa ce s-a gatiti, rupeti carnea cu o furculita.

Sandwich-uri cu carne de porc, sunca si branza

Taiati chiflele in jumatate, prajiti usor, ungeti cu putin mustar, adaugati o felie de brânză, o felie de sunca, carne de porc maruntita si muraturi, adaugati cealalta jumatate de chifla si serviti imediat.

Sandwich-uri cu carne de porc, sunca si branza

Sandwich-uri cu carne de porc, sunca si branza

Sandwich-uri cu carne de porc, sunca si branza

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.