Reteta zilei: Peste la gratar

Printeaza

Peste la gratar din: portocala, lamaie, vin alb, ulei de masline, usturoi, ardei iute, maghiran, sare, friptura de rechin, oregano, tortilla, sos.

peste_la_gratar_03

Peste la gratar

Ingrediente: 

  • coaja si sucul de la 1 portocala si o lamaie
  • 3 linguri vin alb
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 catei de usturoi, zdrobit
  • 1/2 linguriță ardei iute
  • 1/2 lingurita maghiran uscat
  • 1 linguriță de sare
  • 4 fripturi de rechin
  • frunze proaspete de oregano
  • 4 tortilla și sos, pentru servire

Mod de preparare:

Puneti coaja de portocale și sucul într-un vas si adaugati pestele. Se adaugă suc de lămâie, vin alb, ulei, usturoi, piperul, maghiran și sare. Se amestecă bine.
Se amesteca pestele in sosul format.

peste_la_gratar

Se acopera si se pune deoparte timp de 1 oră. Se încălzește gratarul si gatiti pestele pentru 2-3 minute pe fiecare parte.

peste_la_gratar_02
Se decoreaza friptura de rechin cu oregano si se serveste cu tortilla si sos, dupa preferinta.

peste_la_gratar_03

Peste la gratar

peste_la_gratar_03

Pofta buna!

1 comentariu

  1. O sa icnerc si eu pestele la gratar

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.