Gratar de peste cu cascaval

Printeaza

Gratar de peste cu cascaval din: peste mare, ulei, cascaval, piper, sare.

Ingrediente:Gratar de peste cu cascaval

  • peşte mai mare
  • ulei
  • circa 250 g caşcaval
  • piper măcinat
  • sare

 

Mod de preparare:

Peştele se pregăteşte pe gratar.

După ce s-a fript pe o parte, când bucătile de peşte se întorc pe cealaltă parte, peste fiecare bucată se aşază câte o felie subţire de caşcaval gras, peste care se presară piper. Când peştele este fript, s-a topit deja şi caşcavalul.

Se serveşte cu mujdei de usturoi şi eventual mămăligă caldă.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.