Reteta zilei: Paine cu branza si bacon

Printeaza

Paine cu branza si bacon din: unt, branza cheddar, bacon, ardei cu patrunjel, ceapa, aluat de paine, ulei.

 

Ingrediente: 

  • ½ ceașca de unt, topit
  • 1 ½ cesti branza cheddar rasa
  • 1 cană de bacon rumenit
  • 2 linguri de ardei cu patrunjel
  • 1 ceapă tocată
  • 300gr aluat de paine
  • ulei

 

 

Mod de preparare:

Preîncălziți cuptorul la 300C.

Ungeti o tava si pastrati deoparte.

Într-un bol mic, amestecați untul, 1 ceasca brânză, bacon, ardei cu patrunjel și ceapă tocată.

Pastrati deoparte.

Paine cu branza si bacon

Împărțiți aluatul de pâine în bucăți mici și adaugati într-un bol mare.

Paine cu branza si bacon

Se toarnă amestecul de unt peste pâine și se amesteca ușor.

Paine cu branza si bacon

Utilizați-vă mâinile pentru a aranja aluatul în mod egal in tava.

Puneți restul de brânză peste aluat.

Paine cu branza si bacon

Coaceți timp de 25-30 de minute.

Paine cu branza si bacon

Scoateti din cuptor, lasati sa se raceasca usor si serviti.

Paine cu branza si bacon

Paine cu branza si bacon

Paine cu branza si bacon

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Paine cu ceapa caramelizata

Paine cu ceapa caramelizata din: ceapa, ceapa verde, ulei, sare, faina, drojdie, apa. Ingrediente: Pentru ceapa caramelizată: 1 ceapă bulbii de la o legătură de ceapă verde 2 linguri ulei de măsline sare Pentru aluat: 550 g făină 1/2 linguriţă de sare 25 g drojdie proaspătă frunzele de la o legătură de ceapă verde  250-300 ml […]

Pâine de Secară Tradițională

Pâine de Secară Tradițională din: faina de secara integrala, apa, drojdie, sare, miere, seminte de chimen. Pâinea de secară este un aliment de bază în multe culturi, apreciată pentru gustul său distinctiv și beneficiile sale nutriționale. Această rețetă redă esența și autenticitatea, oferindu-vă o pâine de secară sățioasă și aromată, perfectă pentru orice masă a […]

Istoria și Evoluția Pâinii: De la Plăcintele Preistorice la Pâinea Sourdough Contemporană

Istoria și Evoluția Pâinii: De la Plăcintele Preistorice la Pâinea Sourdough Contemporană. Pâinea, un simbol al vieții și al ospitalității, are o istorie îndelungată și fascinantă, care reflectă evoluția societăților umane de-a lungul mileniilor. Acest aliment de bază, în esență simplu, a suferit transformări remarcabile, adaptându-se la culturi, tehnologii și necesități nutritive diverse. De la […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.