Reteta zilei: Naut copt cu aroma de scortisoara
PrinteazaNaut copt cu aroma de scortisoara din: naut, sirop de artar, scortisoara, esenta de migdale.
Ingrediente:
- 1 cutie naut
- ¼ ceasca sirop de arțar
- 1 lingurita scortisoara
- ½ linguriță esenta de migdale
Mod de preparare:
Scurgeți și clătiți năutul.
Uscati pe prosoape de hartie timp de 30 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 200C. Intr-o tava asezati hartie de copt. Răspândiți năutul pe foaia de copt.
Coaceți 30 de minute.
Combinați siropul de arțar, scorțișoară și esenta de migdale într-un bol. Adăugați năutul și amestecați ușor.
Transferati inapoi pe foaia de copt si mai dati la cuptor 5 minute.
Serviti rece.
Naut copt cu aroma de scortisoara
Pofta buna!
Poate te intereseaza si:
Reteta zilei: Naut picant copt
