Reteta zilei: Naut copt cu aroma de scortisoara

Printeaza

Naut copt cu aroma de scortisoara din: naut, sirop de artar, scortisoara, esenta de migdale.

Naut copt cu aroma de scortisoara

Naut copt cu aroma de scortisoara

Ingrediente: 

  • 1 cutie naut
  • ¼ ceasca sirop de arțar
  • 1 lingurita scortisoara
  • ½ linguriță esenta de migdale

 

 

 

Mod de preparare:

Scurgeți și clătiți năutul.

Uscati pe prosoape de hartie timp de 30 de minute.

Naut copt cu aroma de scortisoara

Preîncălziți cuptorul la 200C. Intr-o tava asezati hartie de copt. Răspândiți năutul pe foaia de copt.

Coaceți 30 de minute.

Combinați siropul de arțar, scorțișoară și esenta de migdale într-un bol. Adăugați năutul și amestecați ușor.

Naut copt cu aroma de scortisoara

Transferati inapoi pe foaia de copt si mai dati la cuptor 5 minute.

Serviti rece.

Naut copt cu aroma de scortisoara

Naut copt cu aroma de scortisoara

Naut copt cu aroma de scortisoara

Pofta buna!


Poate te intereseaza si:

Reteta zilei: Naut picant copt

Pofta buna!
Sumar
recipe image
Nume reteta
Naut copt cu aroma de scortisoara
Publicat pe

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.