Reteta zilei: Naut picant copt

Printeaza

Naut picant copt din: ulei de masline, curry, cuisoare, scortisoara, piper cayenne, ghimbir, sare de mare.

Naut picant copt

Ingrediente: 

  • 1 cutie naut
  • ¼ ceasca de ulei de masline
  • ½ linguriță de praf curry
  • ½ lingurițe de mix de condimente, dupa preferinta
  • ½ linguriță cuișoare
  • ½ lingurita condimente pentru dovleac
  • 2 lingurite scorțișoară
  • ½ linguriță piper cayenne
  • 2 lingurițe ghimbir, ras
  • 2 lingurite sare de mare

 

 

 

Mod de preparare:

Preîncălziți cuptorul la 200C.

Adaugati nautul in ulei, apoi puneți într-un castron.

Naut picant copt

Combinați toate condimentele într-un castron mic, amestecati si adaugati peste naut. Amestecati bine

Naut picant copt

Transferati pe o foaie de copt intr-o tava si dati la cuptor timp de aproximativ 30 de minute.

Amesecati la jumatatea timpului.

Naut picant copt

Lasati sa se raceasca si serviti.

Naut picant copt

Naut picant copt

Naut picant copt

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

retete

Curry cu naut si mei

Curry cu naut si mei din: ulei de cocos, ceapa verde, jalapeno, usturoi, ghimbir, pudra de curry, chimion, ardei gras, mei, naut, sare de mare, lapte de cocos, supa de legume, lime. Ingrediente: 1 lingurita ulei de cocos, topit 30 gr ceapa verde tocata 1/2 jalapeno, tocat 2 catei de usturoi, tocat 2 lingurite ghimbir […]

 

Chiftele de naut cu sos

Chiftele de naut cu sos

Chiftele de naut cu sos din: naut, patrunjel, usturoi, ceapa, chimion, coriandru, turmeric, pudra de ardei iute, praf de copt, ulei, vin alb, dafin,telina, morcovi, sparanghel, ridichi, fasole verde, rodie, caju, seminte de susan, rosii, usturoi, zahar brun, sirop de agave. Ingrediente:  200 g de năut uscat 25 g de pătrunjel, frunzele culese, iar tulpinile […]

 

Carnaciori vegetali din naut

Carnaciori vegetali din naut

Carnaciori vegetali din naut din: naut, orez, pesmet, ceapa, rosii, busuioc, oregano, sos de soia, ulei, patrunjel. Ingrediente: 2 ceşti năut 1 cană orez 1 ceaşcă pesmet 1 ceapa 1/2 ceaşcă roşii decojite conservate în bulion 1/2 linguriţă busuioc uscat 1 linguriţă oregano uscat mărunţit 2 linguri sos de soia 1/2 legătură pătrunjel 1 lingură ulei […]

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.