Reteta zilei: Fursecuri cu biscuiti oreo

Printeaza

Fursecuri cu biscuiti oreo din: biscuiti oreo, unt, faina, zahar brun, zahar, esenta vanilie, oua, praf de copt, sare.

 

Ingrediente:

  • 3 pachete biscuiti oreo
  • 2 bucati unt
  • 2 cani făină
  • ¾ ceasca zahăr brun
  • ¾ ceasca zahăr
  • 1 lingurita esenta vanilie
  • 2 oua
  • 1 lingurita praf de copt
  • ½ lingurita sare

 

Mod de preparare:

Preîncălziți cuptorul la 170C.

Desfaceti 1 pachet biscuiti si indepartati crema.

Adaugati biscuitii într-o pungă de plastic mare și zdrobiți bine.

Într-un castron mare, amestecați împreună biscuitii zdrobiti, făină, praf de copt și sare.

Pastrati deoparte.

Fursecuri cu biscuiti oreo

În aceeași pungă, zdrobiți restul de biscuiti, insa nu total.

Tăiați untul în bucăți mari și combinați cu zaharul și vanilie, bateti cu mixerul.

Incorporati ouă si omogenizati.

Fursecuri cu biscuiti oreo

Adăugați ușor amestecul de făina si amestecati pana se combina.

Incorporati bucățile de biscuiti.

Formati fursecuri pe care le puneti intr-o tava pe hartie de copt.

Fursecuri cu biscuiti oreo

Coaceți timp de 14 minute, intorcand la jumatatea timpului.

Lasati sa se raceasca si serviti.

Fursecuri cu biscuiti oreo

Fursecuri cu biscuiti oreo

Fursecuri cu biscuiti oreo

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Ingheţată de piersici cu iaurt

Fursecuri cu inghetata

Fursecuri cu inghetata din: inghetata, zahar, fursecuri, fulgi de migdale, dulceata. Ingrediente: 500 ml îngheţată de vanilie 50 g zahăr pudră 12 fursecuri simple 2 linguriţe fulgi de migdale rumeniti 2 linguriţe dulceaţă de vişine   Mod de preparare: Intre două foi de hârtie de copt aşază 6 linguri de îngheţată. Aplatizează la jumătate si […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.