Reteta ciuperci cu branza de capra

Printeaza

Reteta ciuperci cu branza de capra din: ciuperci, branza de capra, bacon, ceapa, pesmet, vin, ulei, busuioc, sare.

Ingrediente:Ciuperci_cu_branza_de_capra

  • 8 ciuperci
  • 150 g brânză de capră
  • 200 g bacon sau kaizer
  • 4 cătei de usturoi
  • 1 ceapă
  • 1 lingură cu pesmet
  • 1 ceşcuţă cu vin alb
  • ulei de măsline
  • busuioc
  • sare

 

Mod de preparare:

Spală şi curăţă ciupercile, iar codiţele taie-le mărunt. Toacă ceapa mărunt şi căleşte-o împreună cu baconul. Adaugă căţeii de usturoi zdrobiţi şi codiţele de ciupercă. Condimentează după gust şi aromatizează cu busuioc tocat.

La final, pune brânza de capră tăiată cubuleţe. Aşază ciupercile într-o tavă şi umple-le cu amestecul călit. Stropeşte-le cu puţin ulei şi vin şi lasă-le la cuptor cel mult 20 de minute.

Reteta ciuperci cu branza de capra

Ciuperci_cu_branza_de_capra

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Ies bun cu branza, dar si cu un tropt de usturoi ies si mai bune

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.