Ravioli cu parmezan

Printeaza

Ravioli cu parmezan din: faina, oua, ciuperci, ceapa rosie, parmezan, pasta de tomate, masline cu ardei, branza de vaci, seminte de chimen, ulei de masline, sare, piper si sos de rosii picant.

Inrgediente:Ravioli_cu_parmezan

  • 400 g faina
  • doua oua
  • 100 g ciuperci
  • o ceapa rosie
  • 100 g parmezan
  • o lingura cu pasta de tomate
  • 100 g masline cu ardei
  • 100 g branza de vaci
  • seminte de chimen
  • 50 ml ulei de masline
  • sare
  • piper
  • sos de rosii picant

 

Mod de preparare:

Ciupercile şi ceapa curăţată de foi se toacă mărunt şi se călesc în uleiul încins. Se lasă să se răcească, se amestecă bine cu brânza de vaci, pasta de tomate, o jumătate de linguriţă cu seminţe de chimen, sare şi piper după gust.

Se adaugă măslinele verzi tocate, puţin parmeazan şi se amestecă. Faina se frământă împreună cu sarea şi ouăle până rezultă un aluat omogen. Se lasă să se odihnească 10 minute, se întinde o foaie subţire şi se taie cercuri cu o cană. în mijlocul a jumătate din numărul de cercuri se pune umplutură şi se ung marginile aluatului cu apă.

Se asaza deasupra cercurile ramase, se preseaza cu degetele sau cu dintii unei furculite ca sa se lipeasca aluatul si sa nu se desfaca la fiert. Se fierb in apa cu sare, se scurg, se pun pe un platou si se presara restul de parmezan. Se servesc calzi, simpli sau cu sos de rosii picant.

Ravioli cu parmezan

Ravioli_cu_parmezan

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.