Pulpe de pui cu mere

Printeaza

Pulpe de pui cu mere din: pulpe de pui, busuioc, mere, ceapa, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Pulpe_de_pui_cu_mere

  • 4 pulpe mici de pui
  • 1 crenguţă de busuioc
  •  10 mere verzi acrişoare
  • 8 cepe
  • 70 ml ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Crestează pulpele ca să se pătrundă mai repede şi freacă-le cu sare şi piper. Inlătură pielea dacă vrei să reduci conţinutul caloric.

Aşază-le într-un vas termorezistent uns cu ulei. Feliază merele mai gros. Taie ceapa rondele. Aşază merele peste pulpe, iar deasupra pune un strat de rondele de ceapă.

Stropeşte cu ulei, acoperă vasul cu folie de alumini şi bagă-l în cuptorul preîncălzit, la foc mediu. Coace preparatul 25 de minute, apoi îndepărtează folia şi lasă-l la cuptor încă 15-20 de minute, până când merele se rumenesc.

Pulpe de pui cu mere

Pulpe_de_pui_cu_mere

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.