Pui a la Basque

Printeaza

Pui a la Basque din: ardei gras, bulion, ceapa, piper, rosii, piept de pui, sare, ulei.

Ingrediente:Pui a la Basque

  • 2 ardei grasi
  • 1 lingurita bulion
  • 2 cepe
  • piper dupa gust
  • 4 rosii
  • 500 g piept de pui
  • sare dupa gust
  • 150 ml ulei

 

Mod de preparare:

Pui la fiert pieptul de pui, il lasi apoi la scurs si îl tai bucatele mai mici. Dupa aceea, tai zarzavatul bucatele mici si-l inabusi in ulei impreuna cu cubuletele de pui.

Torni apa cat sa acopere tot continutul si-l lasi sa fiarba. Dupa ce scade apa, pui piperul si sarea dupa gust.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • pui a la basque

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.