Pui cu paste si ierburi
PrinteazaPui cu paste si ierburi din: piept de pui, tăieţei, unt, pătrunjel, mărar, sare, piper.
Ingrediente:
- un piept de pui
- o pungă tăieţei
- 150 g unt
- 1/2 legătură pătrunjel
- 1/2 legătură mărar
- sare
- piper
Mod de preparare:
Carnea se pune la prăjit în 100 g unt, se presară cu sare şi, piper. Se întoarce. Pastele se pun la fiert în apă cu un praf de sare, conform indicaţiilor de pe ambalaj.
Se scoate carnea din tigaie, se adaugă restul de unt si se pun pastele scurse de apă.
Se lasă 5 minute, se repune carnea, după ce a fost tăiată fâşii, se mai lasă 5 minute si se trage tigaia de pe foc. Se aduce la masă cu verdeaţă deasupra.
Pui cu paste si ierburi
Pofta buna!