Pui cu paste si ierburi

Printeaza

Pui cu paste si ierburi din: piept de pui, tăieţei, unt, pătrunjel, mărar, sare, piper.

Pui_cu_paste_si_ierburi

Ingrediente:

  •  un piept de pui
  •  o pungă tăieţei
  •  150 g unt
  •  1/2 legătură pătrunjel
  •  1/2 legătură mărar
  •  sare
  •  piper

 

 

Mod de preparare:

Carnea se pune la prăjit în 100 g unt, se presară cu sare şi, piper. Se întoarce. Pastele se pun la fiert în apă cu un praf de sare, conform indicaţiilor de pe ambalaj. 

Se scoate carnea din tigaie, se adaugă restul de unt si se pun pastele scurse de apă.

Se lasă 5 minute, se repune carnea, după ce a fost tăiată fâşii, se mai lasă 5 minute si se trage tigaia de pe foc. Se aduce la masă cu verdeaţă deasupra.

Pui cu paste si ierburi

Pui_cu_paste_si_ierburi

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.