Praz cu carne de vacă

Printeaza

Praz cu carne de vacă

Ingrediente:Praz cu carne de vacă

  • 500 g carne
  • 1 legătură praz
  • 1 lingură bulion
  • 1/2 linguriţă zahăr
  • 2 linguri untură
  • sare

 

Mod de preparare:

Se prăjesc bucăţile de carne pînă ce se rumenesc.

Se aco­peră carnea cu apă, se adaugă puţină sare şi se lasă să fiarbă pînă cînd carnea devine fragedă.

În acest timp se curăţă prazul, se taie şi se opăreşte cu apă clocotită.

Prazul scurs de apă se aşază peste carne, se adaugă bulionul şi zahărul şi se lasă să fiarbă 10-15 min.

Se dă apoi la cup-tor şi se lasă pînă cînd sosul este bine scăzut.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.