Carne de vita cu spanac si praz

Printeaza

Carne de vita cu spanac si praz din: spanac, carne de vita, praz sau ceapa, vin, lapte, oua, faina, nucsoara, sare.

Ingrediente:Carne_de_vita_cu_spanac_si_praz

  • 1,5 kg de spanac
  • 600 g carne de vită fără os
  • 50 g praz sau ceapă
  • 100 ml vin
  • 250 ml lapte
  • 1 ou
  • 1 albuş
  • 20 g făină
  • nucşoară
  • sare

 

Mod de preparare:

Tai în porţii carnea, o înăbuşi în­tr-o cratiţă cu capac, cu puţină apă, ulei, sare şi 1 păhărel de vin. Pe parcurs, adaugi prazul tăiat. Spanacul, bine spălat, îl pui la fiert în apă clocotită cu sare.

După fierbere, strecori spanacul, îl storci bine şi îl tai puţin. Ames­teci spanacul cu nucşoară rasă, sos alb şi ou. Pui amestecul în formă unsă şi îl fierbi în bain-ma­rie, la cuptor, timp de 30 de minu­te.

Serveşti spanacul cu carnea şi sosul.

 

Carne de vita cu spanac si praz

Carne_de_vita_cu_spanac_si_praz

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.