Pizza cu spanac si ciuperci

Printeaza

Pizza cu spanac si ciuperci din: spanac, mozzarella, usturoi, oregano, cimbru, busuioc, nucsoara, ciuperci, rosii, ulei.

Ingrediente:Pizza cu spanac si ciuperci

  • 1 kg spanac
  • 1 cană mozzarella rasă
  • 2-3 căţei de usturoi tocaţi
  • 1/4 linguriţă oregano tocat
  • 1/4 linguriţă cimbru tocat
  • 1/4 linguriţă busuioc tocat
  • 1/4 linguriţă nucşoară rasă
  • 200 g ciuperci albe
  • 500 g roşii
  • 1 pachet aluat de pizza
  • ulei de măsline

 

Mod de preparare:

Incingeţi cuptorul la treapta 6. Ungeţi cu ulei tava de cuptor. Tăiaţi ciupercile în felii subţiri. Puneţi foaia pe tavă şi lăsaţi-o să se coacă cca 7 min.

Intre timp, spălaţi spanacul, scurgeţi-1 bine. Incingeţi 2 linguri de ulei la foc mediu şi căliţi spanacul, amestecând mereu, până se înmoaie (2-3 min).

Amestecaţi spanacul, ciupercile, brânza, usturoiul tocat mărunt, mirodeniile, sare şi piper după gust. Distribuiţi amestecul peste foaia coaptă. Dacă doriţi, acoperiţi cu felii subţiri de roşii.

Lăsaţi să se coacă 12-15 min, până se înmoaie ciupercile, se rumenesc marginile foii şi se topeşte brânza.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.