Piure de linte cu gogonele

Printeaza

O reteta delicioasa de piure de linte cu gogonele din: linte rosie, gogonele, ulei, cimbru, marar, ceapa, usturoi, otet, sare si piper.

Ingrediente:Piure de linte cu gogonele

  • 500 g linte rosie
  • 4 gogonele
  • 4 linguri ulei
  • 1 lingurita cimbru
  • 1 legatura marar
  • 2 cepe
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lingurita otet
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Alegeţi lintea, spălaţi-o şi fierbeţi-o în apă cu sare şi oţet. Strecuraţi-o şi treceţi-o prin sită sau prin maşina de tocat cu sită foarte mică. Adăugaţi usturoiul pisat, cimbrul şi mărarul şi amestecaţi bine.

Tăiaţi gogonelele în rondele, căliţi-le în ulei 5 minute, împreună cu ceapa tăiată mărunt sau rasă şi apoi turnaţi ameste­cul peste piureul de linte.

Piure de linte cu gogonele

Piure de linte cu gogonele

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.