Piept de pui cu legume la tigaie

Printeaza

O reteta de piept de pui cu legume la tigaie din: piept de pui, ceapa rosie, ceapa verde, ardei gras, rosii cherry, morcovi, patrunjel, ulei de masline, sare si piper.

Ingrediente:Piept de pui cu legume la tigaie

  • 800 grame piept de pui tăiat
  • 1 ceapă roşie
  • cozile de la 3 cepe verzi
  • 1 ardei gras roşu
  • 10 roşii cherry
  • suc de roşii sau roşii în bulion
  • 2 morcovi potriviţi
  • 1 legătură de pătrunjel
  • ulei de măsline
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Pieptul de pui se taie fâşii de 1 cm grosime şi se pune în tigaia încinsă împreună cu uleiul de măsline, sarea şi piperul.

Se prăjeşte la foc iute timp de 5 minute, după care se adaugă morcovii, tăiaşi bastonaşe subţiri de circa 1 cm lungime.

Când morcovii încep să se înmoaie se adaugă ceapa, tăiată rondele si ardeiul gras, tăiat în felii subţiri.

Roşiile cherry se taie în jumătăţi sau sferturi, în funcţie de mărime şi se adaugă după ce ardeiul şi ceapa au început să se înmoaie.

Se adaugă trei sau patru roşii în bulion sau o jumătate de cutie de suc de roşii şi se lasă să fiarbă la foc potrivit timp de 10 minute.

Se ia de pe foc şi se adaugă pătrunjelul tăiat potrivit.

Piept de pui cu legume la tigaie

Piept de pui cu legume la tigaie

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • pui cu legume la tigaie
  • legume trase la tigaie cu piept de pui
  • legume trase la tigaie cu pui
  • piept de pui cu legume la tigaie
  • piept de pui cu legume trase la tigaie
  • legume trase la tigaie
  • https://www restaurantedelux ro/piept-pui-legume-tigaie html
  • legume la tigaie cu pui
  • pui la tigaie cu legume
  • piept de pui cu legume

2 comentarii

  1. Ce bine arata pieptul de pui cu legume

  2. Simplu si bun!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.