Piept de pui cu legume si ierburi de provence

Printeaza

Piept de pui cu legume si ierburi de provence din: ulei de masline, mustar dijon, usturoi, ierburi de provence, piept de pui, ceapa, morcovi, pastarnac, cartofi rosii, sare, piper.

Ingrediente:Piept de pui cu legume si ierburi de provence

  • 1/4 ceasca ulei de masline
  • 1/3 ceasca de mustar dijon
  • 3 catei de usturoi, tocat
  • 1 lingura ierburi de provence
  • 2 piepti de pui, dezosati
  • 1 ceapa, tocata
  • 6 morcovi, tocati
  • 5 radacini pastarnac, tocat
  • 3 cartofi rosii, tocati
  • Sare si piper negru proaspat macinat

 

Mod de preparare:

Se incalzeste cuptorul la 200C.

Intr-un bol, amestecati impreuna ulei de masline, mustar dijon, usturoi si ierburile de provence. Taiati fiecare piept de pui in trei parti egale. Folositi o spatula mica si raspanditi o mica parte din amestecul de ierburi peste pui.

Asezonati cu sare si piper si dati la frigider.

Puneti ceapa, morcovii, pastarnacul, cartofii si cartofii rosii intr-un vas de copt mare. Asezonati bine cu sare si piper. Se toarna amestecul de ierburi ramas peste toate legumele si se amesteca pana cand totul este bine combinat.

Dati la cuptor pentru aproximativ 20 de minute.

Scoateti din cuptor si adaugati carnea de pui, dati din nou la cuptor si mai gatiti pentru aproximativ 10 minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.