Piept de pui in crusta de caju

Printeaza

Piept de pui in crusta de caju din: piept de pui, caju, mustar, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Piept de pui in crusta de caju

  • 1 piept de pui dezosat
  • 4-5 linguri caju zdrobit
  • 2-3 linguri muştar
  • sare
  • piper
  • 2 linguri ulei de măsline

 

Mod de preparare:

Cajuul se zdrobeşte sau se toacă cu un cuţit, astfel încât să rămână bucăţele, apoi se amestecă cu muştarul, obţinând o compoziţie omogenă.

Pieptul de pui se feliază, lăsând feliile mai groase decât la şniţel şi se condimentează cu sare şi piper. Se aşază compoziţie de caju pe fiecare bucăţică de piept, pe o singură parte.

Se unge un vas termorezistent cu puţin ulei de măsline şi se aşază bucăţile de piept. Se dă la cuptorul preîncălzit, până se rumeneşte.

Se serveşte cu salată sau mâncare de dovlecei.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.