Piept de pui umplut cu spanac in vin

Printeaza

Piept de pui umplut cu spanac in vin din: piept de pui, spanac, morcov, ceapa, rosii, ulei, vin, sare, piper.

Ingrediente:Piept de pui umplut cu spanac in vin

  • un piept de pui
  • 250 g spanac
  • un morcov
  • o ceapă
  • 2 roşii
  • 3 linguri ulei
  • 100 ml vin alb
  •  sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Ceapa tăiată mărunt şi morcovul ras se pun la călit în două linguri de ulei. Se presară cu sare. După ce s-au înmuiat legumele, se adaugă spanacul tăiat şi se lasă pe foc încă 10 minute.

Se trage vasul de pe foc şi se pun roşiile tăiate cubuleţe, fără miezul cu seminţe. Se potriveşte gustul de sare şi piper.

Carnea se bate cu ciocanul, se presară cu sare şi piper, se pune umplutura, se rulează şi se leagă. Se unge cu uleiul rămas, se aşază în tava de copt, se toarnă vinul şi se lasă la cuptor pentru 40 de minute, întorcând rulada la jumătatea coacerii.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.