Piept de pui cu sparanghel

Printeaza

Piept de pui cu sparanghel din: piept de pui, sparanghel, vin, iaurt, unt, sare, piper, bacon.

Ingrediente:Piept de pui cu sparanghel

  • 500 g piept de pui
  • 1 borcan sparanghel
  • 100 ml vin alb
  • 50 g iaurt grecesc
  • 1 linguriţă unt
  • sare
  • piper
  • 100 g bacon

 

Mod de prepaarare:

Pieptul de pui îl tai fâşii, pe care le tragi la tigaie în unt, adăugând şi baconul tăiat cubuleţe.

Când şi-au schimbat culoarea, adaugi vinul, mai laşi pe foc 6-7 minute,după care pui sparanghelul tăiat bucăţi mari. Adaugi apoi iaurtul, sare şi piper după gust şi mai laşi pe foc 2-3 minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.