Peste aromat

Printeaza

Peste aromat din: fileuri de peste, oua, faina, pesmet, ceapa, sare, piper, rosii, ulei, patrunjel.

Ingrediente:Peste aromat

  • file de peşte
  • 2 ouă
  • 100 g făină
  • 100 o pesmet
  • 1 ceapă
  • sare si piper
  • 5-6 roşii cherry
  • ulei, pentru prăjit
  • pătrunjel

 

Mod de preparare:

Baţi ouăle cu sare şi piper, după gust. Treci fileurile de peşte prin făină, ouă şi pesmet şi le prăjeşti în ulei 3 minute pe fiecare parte.

Le scoţi şi le aşezi pe prosoape de hârtie pentru a se absorbi excesul de ulei.

Le pui într-o tavă unsă cu ulei, aşezi deasupra ceapa feliată, roşiile tăiate jumătăţi şi dai tava la cuptor, încins în prealabil, 15-20 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.