Vinete umplute cu legume si carne tocata de berbecut din: vinete, usturoi, ceapa verde, ulei de masline, carne tocata de berbecut sau mixta, cumin, boia, orez fiert, ardei gras rosu, ardei gras galben, rosii, patrunjel, suc de lamaie, sare, piper, supa. Ingrediente: 4 vinete mici 1 catel de usturoi 2 cepe verzi 4 linguri de ulei de masline 275 g carne tocata de berbecut sau […]
Reteta zilei: Aperitive cu somon afumat si caviar
Aperitive cu somon afumat si caviar din: cartofi, ulei de masline, sare de mare, piper, somon afumat, smantana, caviar, marar.
Carne de berbec cu sofran, ceapa si unt
Carne de berbec cu sofran, ceapa si unt din: ceafă şi testicule de berbec, ceapa, unt, rădăcină de kawa sub formă de pudră (sau piper), pistiluri de şofran, cartofi, apa, sare, piper. Ingrediente: 400 g ceafă şi testicule de berbec 2 cepe 25 g unt 40 g rădăcină de kawa sub formă de pudră (sau piper) 4 pistiluri de […]
Reteta zilei: Pui la cuptor cu coriandru
Pui la cuptor cu coriandru din: ulei de masline, usturoi, chimen, sare, piper, lamaie
Frigarui de berbecut cu lamaie si fasole verde
Frigarui de berbecut cu lamaie si fasole verde din: muşchi de berbecuţ, lămâi, căţei de usturoi, foi de dafin, fasole verde, ceapa, ulei de masline, marar, boabe piper, coriandru, ienibahar, chimen. Ingrediente: 800 g muşchi de berbecuţ 2 lămâi 15 căţei de usturoi 25 foi de dafin 800 fasole verde 2 cepe 6 linguri ulei de măsline 2 linguri mărar […]
Reteta zilei: Cartofi dulci cu chili
Cartofi dulci cu chili din: cartofi dulci, praf de chili, ulei de masline, sare. Ingrediente: 2 cartofi dulci 1 lingura praf de chili 2 linguri ulei de măsline ¼ linguriță de sare verdeata, pntru servire Mod de preparare: Se incalzeste cuptorul la 200C. Intr-o tava asezati folie de aluminiu. Se spală și se curata cartofii […]