Pulpa de miel fripta pe pietre: Cum se prepara Pulpa de miel fripta pe pietre: Pofta buna!
Sarmalute de miel cu frunze de stevie Ingrediente: 1/2 kg carne de miel 2 linguri orez 1 ou 1 ceapă mare pătrunjel verde sare piper frunze proaspete de ştevie Mod de preparare: Alegi carnea macră şi o treci prin maşina de tocat. Separat căleşti ceapa tocată mărunt, adaugi orezul şi stingi cu 1/2 pahar […]
Drob de miel din: ficat de miel, ficat de curcan, lapte, unt, ceapa verde, ulei, oua, sare, piper, unt. Ingrediente: 300 g ficat de miel 400 g ficat de curcan .300 ml lapte 200 g unt 3 legături ceapă verde 2-3 linguri ulei de floarea-soarelui 5-6 ouă sare piper unt pentru uns tava Mod […]
Cureţi de pieliţe pulpa de miel, o speli şi o ştergi cu un ştergar curat. O freci cu lămâie, pudrezi cu boia, sare, piper, rozmarin, cuişoare şi o laşi o oră cu aceste mirodenii. Ungi tava cu ulei de măsline, aşezi pulpa în tavă şi o coci la foc nu prea iute. Din când în […]
Antricot de miel umplut cu rosii si usturoi din: antricot de miel rosii, usturoi verde, ceapa verde, folie aluminiu, vin, miere, usturoi, ulei, lamaie, sare, piper, busuioc. Ingrediente: 2 kg antricot de miel cu os cu tot 300 g roşii cherry 2 legături usturoi verde 2-3 fire ceapă verde folie de aluminiu Pentru sos: 200 […]
O reteta de cotlet de miel umplut din: cotlet de miel, ou, ulei si piure de spanac. Ingrediente: 1 cotlet de miel 1 ou ulei piure de spanac Mod de preparare: Scoţi cotletul de la miel, cureţi carnea de pe coaste şi acoperi fiecare os cu staniol. Apoi tai fileul în lungime şi îl […]