Pastravi la gratar umpluti cu garnitura de cartofi pai

Printeaza

 Pastravi la gratar umpluti cu garnitura de cartofi pai

Ingrediente:Pastravi la gratar umpluti cu garnitura de cartofi pai

  • 6 păstrăvi a 200 g
  • 300 g fileu de peşte
  • 1 ou
  • puţin lapte
  • sare
  • piper
  • 400 g cartofi
  • 1 legătură de pătrunjel
  • ulei pentru prăjit cartofi
  • 1/2 lămaie
  • 1 felie de franzelă

 

Mod de preparare:

Păstrăvii se curăţă, se spală şi cu un cuţitaş se scot oscioarele şi şira pe la burtă.

Se umplu cu o tocătură făcută din fileuri de peşte, 1 ou crud, sare, piper, franzela muiată şi stoarsă şi puţin lapte.

Fiecare păstrăv se înveleşte în hartie pergament unsă cu ulei şi se frige încet la grătar, timp de 20-25 minute. Se servesc fierbinţi garnisiţi cu cartofi pai, felii de lămaie fără coajă şi buchete de pătrunjel.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.