Paste gratinate cu branza

Printeaza

Paste gratinate cu branza din: paste, sunca, branza, smantana, cascaval, sare, piper.

Ingrediente:Paste gratinate cu branza

  • o pungâ paste
  • 250 g şuncă
  • un tub mic de brânză topită
  • 150 ml smântână de gătit
  • 4-5 linguri cascaval
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se pun pastele la fiert conform instrucţiunilor de pe pachet. Şunca se taie cuburi sau fâşii şi se amestecă bine cu smântână, sare şi piper.

Pastele calde se amestecă cu brânza topită şi şunca. Se pune totul într-un vas de cuptor, se presară caşcaval şi se lasă 10 minute să se gratineze.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.