Paste cu piept de pui si praz

Printeaza

Paste cu piept de pui si praz din: penne, piept de pui file, praz, ardei gras, ou, smantana, cascaval, ceapa verde, sare, piper.

Ingrediente:Paste cu piept de pui si praz

  • 300 g penne sau alte paste de preferinţă integrale
  • 1 piept de pui file
  • 1 praz
  • 1 ardei gras roşu
  • 1 ou
  • 200 ml smântână
  • 150 g caşcaval
  • 1 legătură ceapă verde
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cureţi şi speli legumele, după care le tai mărunt. Căleşti prazul cu ardeiul roşu mărunţite, în uleiul încins, amestecând până se pătrund. Sărezi şi piperezi după gust. Adaugi apoi pieptul de pui tăiat fâşii.

Amesteci smântână cu gălbenuşul. Când pieptul de pui este pătruns, îl adaugi peste smântână. Peste pastele
fierte, torni sosul cu carnea, ornezi cu ceapă verde mărunţită şi razi caşcaval. Serveşti pastele calde, alături de un pahar cu vin alb.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.