Paste umplute cu carne

Printeaza

Paste umplute cu carne din: paste scoici, carne de pui, ciuperci, leurda, ceapa, pasta de tomate, rosii, ardei, ardei iute, ulei, telemea, sare, piper, busuioc.

Ingrediente:Paste umplute cu carne

  • 200 g paste scoici mari
  • 500 g carne de pui
  • 200 g ciuperci
  • 6 frunze de leurdă
  • o ceapă albă
  • o lingură cu pastă de tomate
  • 4 roşii
  • un ardei capia
  • un ardei iute mic
  • 150 ml ulei de floarea-soarelui
  • 200 g brânză telemea
  • sare
  • piper
  • busuioc

 

Mod de preparare:

Intr-o cratiţă se încinge uleiul, se pun ceapa şi usturoiul, se călesc până se înmoaie, apoi se adaugă carnea de pui tocată. Se condimentează, se prăjesc ia foc mediu pâniă ce carnea devine aurie, se adaugă pasta de tomate dizolvată într-o cană ciu apă şi se lasă să fiarbă 20 de minute.

Pastele se fierb 5-8 minute, se umplu cu amestecul din cratiţă, se aşază într-o tavă unsă cu ulei şi se toarnă deasupra roşiile date prin râzătoare.

Se condimeintează, se presară busuioc tocat, brânză telemea dată prin râzătoare şi se coc 20 de minute la foc mediu.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.