Paste cu legume si peste

Printeaza

Paste cu legume si peste din: file de peste, paste cu spanac, ciuperci, sare, piper, usturoi.

Ingrediente:Paste cu legume si peste

  • 4 fileuri de peşte
  • 500 g paste cu spanac
  • 500 g ciuperci
  • sare
  • piper
  • ulei de măsline
  • busuioc
  • usturoi verde sau uscat

Mod de preparare:

Fileurile de peşte se spală, se curăţă de oase şi se taie în bucăţele. Se condimentează cu sare şi piper, se aşază într-o tavă şi se ung cu ulei de măsline.

Se introduce tava în cuptor şi se ţin circa 20-30 de minute, în funcţie de cât de groase sunt fileurile. Se scot din tavă şi se pun pe un platou.

Ciupercile se curăţă de pieliţă, se spală şi se scurg de apă. Se pun la prăjit în ulei încins, condi- mentându-se cu sare şi piper. Se prăjesc până când au început să devină maronii, se scurg de ulei şi se pun peste peşte.

Pastele se fierb în apă clocotită timp de şapte minute, apoi se scurg de apă. într-un vas mai mare se amestecă pastele, ciupercile, sarea şi piperul după gust. Se aşază în farfurii şi deasupra se pun bucăţile de peşte cald. Se servesc imediat, presărate cu busuioc.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.