Pasta de bulion

Printeaza

Pasta de bulion din: rosii, sare, untdelemn.

Ingrediente:Pasta de bulion

  • rosii
  • sare
  • untdelemn

 

 

Mod de preparare:

Bulionul se poate prepara şi mai gros, sub formă de pastă, care se păstrează în borcane.

Pentru obţinerea lui, se foloseşte acceeaşi cantitate de roşii ca şi pentru bulionul la sticle, şi se prrepară după acelaşi tipic, cu deosebire că se fierbe mai mult ca să se îngroaşe.

Se aşează vasul cu sucul de roşii la foc mic (întotdeauna peste o tablă), se adaugă sare după gust şi se amestecă mereu până ce se obţine o pastă de consistenţa unui magiun gros.

Se toarnă caaldă în borcane, se netezeşte suprafaţa cu ajutorul unui cuţit şi i se adaugă, la fiecare borcan, untdelemn intr-un strat de gro­şimea unui centimetru.

Borcanele fierbinţi se leagă cu celofan sa au cu hârtie pergament, se înfăşoară cu pături şi se lasă să se răăcească complet, după care se pun la păstrat.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.