Paine surpriza cu vitel si ton

Printeaza

Paine surpriza cu vitel si ton din: paine, carne de vitel, ton, oua, smantana, ceapa, sare, verdeata, unt, sare, piper.

Ingrediente:Paine surpriza cu vitel si ton

  • 1 pâine mare
  • 200 g carne de viţel
  • 200 g ton
  • 2 ouă
  • 1 lingură cu smântână
  • 2 cepe
  • sare
  • 3 linguri verdeaţă tocată
  • 2 linguri cu unt
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Tăiaţi capac la pâine, scoateţi miezul, îl fărâmiţaţi. Tăiaţi felii carnea de viţel, apoi cuburi mici, le prăjiţi în ulei, adăugaţi apă, acoperiţi, lăsaţi să fiarbă cu sare, piper şi verdeaţă până când se poate consuma. Fierbeţi ouăle 10 min, le ţineţi în apă rece, le curăţaţi, scoateţi gălbenuşurile şi le treceţi pe răzătoarea mică. Lucraţi într-un castron adânc.

Adăugaţi tonul, fărâmiţaţi cu furculiţa, subţiaţi cu smântână. Peste pasta obţinută adăugaţi ceapa tocată şi restul de verdeaţă. Săraţi şi piperaţi, omogenizaţi şi aşezaţi în pâine, adăugaţi 4-5 linguri cu miez de pâine fărâmiţat, puneţi şi friptura, aşezaţi deasupra capacul pâinii pe care-l acoperiţi cu o farfurie pe care puneţi o greutate. Lăsaţi la rece.

Când serviţi tăiaţi pâinea felii mari, decoraţi cu legume de sezon crude sau murate şi serviţi alături de vin roşu sau rose.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.