Paella cu peste si bulgur

Printeaza

Paella cu peste si bulgur din: crap, bulgur, carnati de casa, rosii, ardei capia, ceapa, usturoi, untura de cocos, lamaie, sare, curry, patrunjel.

Ingrediente:Paella cu peste si bulgur

  • 600 g crap proaspăt
  • 120 g bulgur
  • 50 g cârnaţi de casă picanţi
  • 25 g roşii uscate
  • 1 ardei capia
  • 1 ceapă
  • 1 căţel de usturoi
  • 2 linguri untură de cocos
  • zeamă de lămâie
  • sare
  • piper
  • praf de curry
  • pătrunjel verde

 

Mod de preparare:

Pui roşiile uscate la înmuiat în apă călduţă. Speli peştele şi îl ştergi cu un prosop de hârtie, apoi îl tai felii şi le condimentezi cu sare şi piper.

Cârnaţii îi tai rondele, ceapa şi usturoiul le tai mărunt, iar ardeiul îl feliezi. Căleşti mai întâi cârnaţii în untura de cocos încinsă, apoi adaugi ceapa şi usturoiul, iar la sfârşit ardeiul. Speli bulgurul şi îl adaugi în mâncare împre­ună cu roşiile hidratate, tăiate bucăţi.

Condimentezi cu sare, piper şi puţin praf de curry. Aşezi în cratiţă bucăţile de crap, adaugi puţină zeamă de lămâie şi torni apă cât să le acopere bine. Fierbi la foc mic, până ce toate ingre­dientele sunt gaiata.

Asezonezi cu pătrunjel vertrde tăiat mărunt şi stropeşti cu zeeamă de lămâie.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.