Oua fierte in ceai

Printeaza

Oua fierte in ceai din: oua, sos de soia, sare, ceai, anason stelat, scortisoara.

Ingrediente:Oua fierte in ceai

  • 6 ouă
  • 3 linguri sos de soia
  • 1 linguriţă sare
  • 1 plic de ceai
  • 4 bucăţi de anason stelat
  • 1 beţigaş de scorţişoară

 

Mod de preparare:

Se aşază ouăle cu coajă într-o cratiţă cu apă rece, se lasă să dea în clocot şi se fierb 3-4 minute. Se scot apoi din cratiţă şi se lasă la răcit, până când pot fi luate în mână.

Coaja se crapă uşor în două sau trei locuri. Ouăle se pun la loc în cratită, împreună cu celelalte ingrediente şi se lasă să fiarbă la clocot mic, cel puţin 1 oră. Dacă e necesar, se mai adaugă apă.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.