Ochiuri cu sos de ciuperci

Printeaza

Ochiuri cu sos de ciuperci din: rosie, ciuperci, usturoi, oregano, oua, ulei de masline.

Ingrediente:Ochiuri cu sos de ciuperci

  • 1 rosie, tocata
  • 3-5 ciuperci, taiate felii subtiri
  • 1 catel de usturoi, taiat felii subtiri
  • 2 oua
  • 1 lingura de frunze de oregano proaspete, rupte
  • 1 lingura ulei de masline
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se incinge uleiul de masline timp de cateva minute, se adauga usturoi si oregano si se amesteca. Adaugati rosia tocata si ciupercile. Se gateste amestecul la foc mic timp de aproximativ cinci minute.

Spargeti oualele si gatiti inca 2-3 minute.

Presarati cu sare si piper si serviti.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.