Muschiulet de porc wellington

Printeaza

O reteta delicioasa de muschiulet de porc wellington din: muschiulet de porc, ciuperci, aluat foitaj, smantana, ulei, clatite, ceapa, ou, sare si piper.

Ingrediente:Muschiulet de porc wellington

  • muschiulet de porc 880 g
  • ciuperci 500 g
  • aluat foietaj 500 g
  • smântâna lichida 100 ml
  • ulei 30 ml
  • clatite sarate 2 buc.
  • ceapa 30 g
  • ou 2 buc.
  • sare, piper dupa gust

 

Mod de preparare:

Muschiuletul de porc se condimenteaza cu sare si piper si se coloreaza în tigaia cu uleiul încins timp de 5 minute dupa care îl introducem la cuptor timp de 10 minute la temperatura de 170ºC.

Separat realizam o crema de ciuperci din: cuperci tocate, ceapa sotata în ulei si reduse cu smântâna, sare si piper. Muschiuletul de porc si crema de ciuperci se racesc.

Aluatul foietaj se întinde într-o foaie dreptunghiulara cu grosime de 8 mm, peste care asezam clatitele, peste clatite adaugam crema de ciuperci, muschiuletul de porc si se ruleaza în aluatul de foietaj.

Se lipesc marginile ruloului, asezam ruloul într-o tava, îl ungem cu ou si introducem la cuptor timp de 25 minute la temperatura de 195ºC.

Muschiulet de porc wellington

Muschiulet de porc wellington

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.