Musaca din cartofi si ficat

Printeaza

Musaca din cartofi si ficat din: cartofi, carne tocata de pui, ficat de pui, ceapa, morcov, oua, lapte, sare, piper, ulei.

Ingrediente:Musaca din cartofi si ficat

  • un kg cartofi
  • un kg carne de pui tocată
  • 500 g ficat pui
  • 3 cepe
  • un morcov
  • 5 ouă
  • 100 ml lapte
  • sare
  • piper
  • o lingură ulei

Mod de preparare:

Se curăţă cartofii, se fierb şi se fac piure. Se curăţă ceapa şi se taie mărunt. Morcovii se spală şi ei, după care se dau pe răzătoarea mică.

Intr-o cratiţă, se pune uleiul la încins, după care se călesc ceapa şi morcovul. Se adaugă carnea tocată şi ficăţeii de pui fierţi şi daţi prin maşina de tocat.

Se lasă să se prăjească 20 de minute, după care se lasă să se răcească. Se adaugă ouăle, sarea şi piperul şi se amestecă bine.

Se unge o tavă cu ulei, se tapetează cu pesmet şi se întinde un strat de piure apoi unul de carne până se termină compoziţiile. Se introduce tava la cuptor şi se lasă o oră la foc mic.

Se serveşte cu castraveţi muraţi.
Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.