Musaca de clatite si carne de vitel

Printeaza

Musaca de clatite si carne de vitel

Ingrediente:Musaca de clatite si carne de vitel

  • 7-8 clătite
  • 500 g carne de vită
  • 3-4 cepe
  • 2 linguri ulei
  • 2 ouă
  • verdeaţă
  • nucşoară
  • 2 linguri smântână

 

Mod de preparare:

Carnea tocată o înăbuşi cu ceapa tăiată mărunt în 2 linguri de ulei, o treci încă o dată prin maşina de tocat, apoi o amesteci cu 2 ouă, verdeaţa tăiată, nucşoara şi 2 linguri de smântână.

Aşezi apoi într-o cratiţă, un rând de clătite, un rând de carne şi termi­ni cu un rând de clătite. Dai musacaua la cuptor până se rumeneşte.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.