Medalion de vitel cu dulceata de ceapa
PrinteazaMedalion de vitel cu dulceata de ceapa din: dulceata de ceapa, unt, ardei gras, morcovi, fasole verde, medalion de vitel, lamaie, ulei, sare, piper.
- 100 g dulceață de ceapă
- 100 g unt
- 2 ardei grași
- 2 morcovi
- 10-15 teci fasole verde
- 6 bucăți medalion de vițel
- 1 lămâie
- ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se curăță legumele. Morcovii și tecuțele se fierb 5 minute în apă cu sare. Se scot din apă și se taie bucăți mici. Ardeii se toacă mărunt. Se încinge untul și se sotează legumele. Se pune sare și piper după gust și se stropesc cu puțin suc de lămâie.
Se spală medalioanele de vițel, se presară cu piper și se ung cu ulei. Se frig pe grătarul bine încins. Se montează platoul. Se formează un pat de legume sotate, se pun medalioanele de vițel, iar pe fiecare dintre ele se adaugă o linguriță de dulceață de ceapă.
Medalion de vitel cu dulceata de ceapa
Pofta buna!